Ovaj blog je posvećen zvuku i njegovim raznim oblicima. Tokom godina sam nalazio puno interesantnih stvari vezanih za zvuk, pa sam došao na ideju da sve te interesantne priče, eksperimente, instrumente, uređaje, knjige, filmove, audio zapise i događaje grupišem na jedno mesto, pre svega kao ličnu evidenciju, da ne moram više da se mučim da nađem sve te stvari, a nadam se da će i vama pomoći u boljem razumevanju zvuka. Pored zvuka kao mehaničke oscilacije, pisaću i o njegovoj upotrebi u muzici, filmu, svakodnevnom životu, itd. Trudiću se da ne kršim tuđa autorska prava, al baš ako bude negde neki propust... Ukoliko se vlasnik autorskih prava javi, skloniću sporan sadržaj. Sve predloge, pdf knjige, linkove i slično, što smatrate da bi pomoglo da se napravi jedna riznica znanja o zvuku, šaljite na danilocrni[et]yahoo[dot]com

среда, 25. септембар 2013.

Mercedesov mjuzikl

Premijera nove Mercedesove S klase u Beogradu biće održana u vidu mjuzikla, a ovakav vid reklame je po prvi put na našim prostorima. Iz Mercedesa najavljuju vizuelni i zvučni ( koji nas više interesuje ) spektakl. Mjuzikl će biti održan 26.9.2013. u Jugoslovenskom Dramskom Pozorištu.

Iako sam lično fan BMW-a, sve pohvale za Mercedes jer kroz zvučnu manifestaciju želi da promoviše svoj nov automobil. Možda u budućnosti bude više ovakvih događaja.

Opširnije: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151667784011538Нема коментара:

Постави коментар