Ovaj blog je posvećen zvuku i njegovim raznim oblicima. Tokom godina sam nalazio puno interesantnih stvari vezanih za zvuk, pa sam došao na ideju da sve te interesantne priče, eksperimente, instrumente, uređaje, knjige, filmove, audio zapise i događaje grupišem na jedno mesto, pre svega kao ličnu evidenciju, da ne moram više da se mučim da nađem sve te stvari, a nadam se da će i vama pomoći u boljem razumevanju zvuka. Pored zvuka kao mehaničke oscilacije, pisaću i o njegovoj upotrebi u muzici, filmu, svakodnevnom životu, itd. Trudiću se da ne kršim tuđa autorska prava, al baš ako bude negde neki propust... Ukoliko se vlasnik autorskih prava javi, skloniću sporan sadržaj. Sve predloge, pdf knjige, linkove i slično, što smatrate da bi pomoglo da se napravi jedna riznica znanja o zvuku, šaljite na danilocrni[et]yahoo[dot]com

петак, 11. октобар 2013.

1928 Model E3 Bluetooth Speaker

Restoration Hardware, kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom luksuznog nameštaja i kućne aparature starinskog dizajna, predstavila je svoj novi model bežičnog zvučnika. Inspirisan radio zvučnicima dvadesetih godina XX veka, ovaj zvučnik je pre svega namenjen slušanju muzuke sa mobilnih telefona i tableta. Podržava iOS i Android operativne sisteme, a povezivanje se vrši preko bluetooth konekcije. Prodaje se u dve veličine, a sem "obećanja" proizvođača da je zvuk koji reprodukuju najboljeg kvaliteta, nisu poznati ostali podaci. Dakle, sve zavisi od kvaliteta muzike na samom telefonu, a svi znamo kakav je on.

Više informacija na: http://www.restorationhardware.com/catalog/product/product.jsp?productId=prod2690323Нема коментара:

Постави коментар