Ovaj blog je posvećen zvuku i njegovim raznim oblicima. Tokom godina sam nalazio puno interesantnih stvari vezanih za zvuk, pa sam došao na ideju da sve te interesantne priče, eksperimente, instrumente, uređaje, knjige, filmove, audio zapise i događaje grupišem na jedno mesto, pre svega kao ličnu evidenciju, da ne moram više da se mučim da nađem sve te stvari, a nadam se da će i vama pomoći u boljem razumevanju zvuka. Pored zvuka kao mehaničke oscilacije, pisaću i o njegovoj upotrebi u muzici, filmu, svakodnevnom životu, itd. Trudiću se da ne kršim tuđa autorska prava, al baš ako bude negde neki propust... Ukoliko se vlasnik autorskih prava javi, skloniću sporan sadržaj. Sve predloge, pdf knjige, linkove i slično, što smatrate da bi pomoglo da se napravi jedna riznica znanja o zvuku, šaljite na danilocrni[et]yahoo[dot]com

среда, 3. јун 2015.

Soundkrampf Flugschreiber

Soundkrampf Flugschreiber je zvučna instalacija napravljena za Black Box projekat u okviru Mikser House Festivala 2015. Ukupno 100 radova realizovanih na zadatom formatu crnih kutija, dimenzija 60x60x60 cm, biće raspoređene na različitim lokacijama u Savamali. Soundkrampf Flugschreiber je jedina zvučna instalacija.

Black Box logo sadrži 16 nekompletnih kocki. Svaka od njih je ispisana u matričnom sekvenceru, konvertovana u MIDI, a potom u zvuk koji podseća na zvučnu kutiju - jasno je zašto. Rezulatat je dvominutna melodija koja se neprekidno reprodukuje iz Flugschreiber kocke. 

Instalacija će biti izložena u galeriji 12 HUB u Beogradu od 3.6. do 7.6.2015. godine ( za vreme festivala ), a nakon toga će biti prebačena u Mikser House galeriju do kraja juna.

S obzirom da sam ja autor, koristim priliku da pozovem sve zainteresovane da posete G12 HUB, koja će od srede do petka biti otvorena od 18 do 22h, a za vikend od 13 do 22h ili Mikser House od ponedeljka. Za sva pitanja možete me kontaktirati ovde ili na mail danilocrni@yahoo.com .


Više informacija ( na engleskom ): http://soundkrampf.blogspot.com/2015/06/soundkrampf-flugschreiber.html Ova stranica će se dopunjavati!


Нема коментара:

Постави коментар