Ovaj blog je posvećen zvuku i njegovim raznim oblicima. Tokom godina sam nalazio puno interesantnih stvari vezanih za zvuk, pa sam došao na ideju da sve te interesantne priče, eksperimente, instrumente, uređaje, knjige, filmove, audio zapise i događaje grupišem na jedno mesto, pre svega kao ličnu evidenciju, da ne moram više da se mučim da nađem sve te stvari, a nadam se da će i vama pomoći u boljem razumevanju zvuka. Pored zvuka kao mehaničke oscilacije, pisaću i o njegovoj upotrebi u muzici, filmu, svakodnevnom životu, itd. Trudiću se da ne kršim tuđa autorska prava, al baš ako bude negde neki propust... Ukoliko se vlasnik autorskih prava javi, skloniću sporan sadržaj. Sve predloge, pdf knjige, linkove i slično, što smatrate da bi pomoglo da se napravi jedna riznica znanja o zvuku, šaljite na danilocrni[et]yahoo[dot]com

четвртак, 16. јун 2016.

Zvuk Oka u Kombank ArtHolu

Nakon Zagreba i Kragujevca, multimedijalna izložba Zvuk Oka biće samostalno predstavljena i beogradskoj publici u Kombank ArtHol galeriji ( hol Politikine zgrade ) večeras, 16.6.2016. u 18h. Ulaz je besplatan, a za posetioce će biti otvorena svakog dana od 8 do 20h, sve do 27.6.2016. godine.

Ovim putem pozivam sve koji se nađu u Beogradu u ovom periodu da svrate i pogledaju instalaciju-izložbu, na kojoj učesvujem kao jedan od autora.


Više o događaju: https://www.facebook.com/events/1173820539315299/

Više o izložbi: http://zvukk.blogspot.rs/2015/10/zvuk-oka.html


Нема коментара:

Постави коментар